Stageplekken

We zijn een jonge start-up, gefinancierd middels een succesvolle crowdfunding campagne. We ontwerpen en realiseren mobiele applicaties en online marketing strategieën.

Onze eigen ZwangerinNL App is vorig jaar gelanceerd en heeft inmiddels meer dan 21.000 downloads gehaald. Het is nu belangrijk om de volgende stap te zetten en met name via social media zowel meer gebruikers als meer adverteerders te realiseren. Daarnaast rollen we de komende tijd nieuwe diensten uit die dezelfde aandacht vragen qua online en offline marketing, service en monitoring.

Hiervoor zoek ik een gedreven stagiair, die zich online weet te bewegen en snel in kan spelen op actuele gebeurtenissen. Die in contact komt met potentiële klanten en users en er voor zorgt dat we online sterk vertegenwoordigt zijn. Hij of zij denkt ook mee met nieuwe strategieën, helpt deze uit te rollen en te monitoren.

Je bent ook accountmanager voor onze klanten. Kunt hun gegevens aanpassen in ons CMS en overlegt met ze of de plaatsing in de App up to date is. Je kunt overweg met klanten die praten over hun Windows iPhone die geen toegang heeft tot de Android Play Store (waargebeurd verhaal) en zorgt dat ook zij na jullie gesprek tevreden zijn en begrijpen hoe de vork in de steel zit.

Kernwoorden die bij je passen: Marketing, Online Marketing, Mobile Marketing, Social Media, Communicatie


Je hebt:
Kennis over en gevoel voor online gedrag van verschillende doelgroepen. Wanneer heeft iets de potentie om viral te gaan? Op welke actuele gebeurtenis spring je in om ons product onder de aandacht te brengen? Hoe kun jij onze klanten adviseren over hun online marketing?

Je bent:
Communicatief sterk! Face to face, online en in geschrift. Je weet uit je woorden te komen en een boodschap over te brengen.

Creatief! Je bedenkt ad-hoc marketing campagnes, flyers, of advertenties. Zorgt ook dat deze uitgerold worden en weet ze te monitoren. Je neemt de info mee naar een volgende campagne.

Nauwkeurig. Je hebt toegang tot ons CMS en zorgt ervoor dat alle data correct wordt ingevoerd zodat klanten op een juiste manier in de App in beeld komen.
We zijn een start-up, gevestigd in een oude textielfabriek in Oldenzaal. We doen alles op de nieuwe manier. Snelheid, flexibiliteit en creativiteit zijn belangrijk. We laten de gevestigde orde zien dat zaken ook anders aangepakt kunnen worden. Grote logge instanties razen we voorbij, die tijd is geweest. User experience staat bij ons altijd voorop, we leveren wat de doelgroep nodig heeft. Zij laten zien wat wij moeten doen, en niet andersom.

Het plan is om aankomend jaar, naast onze eigen ZwangerinNL App, verder te groeien en nieuwe diensten te lanceren. Hier zijn we op het moment al mee bezig en verwachten snel hulp nodig te hebben.

Je wordt dagelijks begeleid. De stageperiode staat niet vast, het liefst zo lang mogelijk. Vergoeding in overleg. Graag neem ik je ook mee naar gesprekken op locatie met onze klanten, daar leer je veel van!