BugBusters

Testing

Verslaglegging

Efficiëntie

The challenge

Tijdens het laten ontwikkelen van onze eigen App viel het ons op hoeveel kostbare tijd er verloren gaat bij het opsporen van kleine foutjes en bugs die voor een devinitieve lancering opgelost moeten zijn. Als opdrachtgever heb je vaak geen tijd en niet genoeg technische kennis in huis om hieraan deel te nemen. Als ontwikkelaar zit je eigenlijk niet te wachten op dit werk.

The solution

Wij nemen dit gedeelte graag voor onze rekening. Wanneer een eerste beta versie klaar is, gaan wij op zoek naar foutmeldingen, bugs en andere problemen. We spreken een termijn af en binnen enkele dagen leveren wij je een duidelijk overzicht waar de fouten verstopt zitten.

Op deze manier kun jij als ontwikkelaar snel en puntsgewijs de problemen oplossen, zonder dat je zelf tijd kwijt bent met het zoeken en doorlopen van de applicatie. Je kunt verder gaan met waar je goed in bent, ontwikkelen! Start vast een ander project en krijg vanzelf de lijst terug met daarop de punten die aangepakt moeten worden. Dit werkt kostenbesparend, efficiënter en je houdt je energie daar waar jij het best in bent.
Verder voorkom je op deze manier de vakblindheid die vaak optreedt wanneer je voor de zoveelste keer een applicatie opent en button voor button moet doorlopen. Laat ons met een frisse blik kijken, je staat verstelt van de vaak simpele zaken die je over het hoofd gaat zien.

 

Top